OC Natura Rosé
Domaine Caylus rosé

Le Moulin des Nonnes is een van de drie grootste biologische wijnbedrijven van Frankrijk. De wijngaarden zijn prachtig in balans en geven gezond en bijzonder mooie druiven (AB gecertificeerd).

€ 7,95
Prijs per stuk

 

Deze wijn heeft een minimale afname van 6

Aantal: 
Bestellen

AB – Biologisch gecertificeerd
@ Schroefdop

Domaine Caylus – Le Moulin des Nonnes ligt in het hart van de Minervois aan de weg van Carcassonne en Narbonne. Al vier generaties maakt de Andrieu familie hier wijnen en zoekt daarbij steeds opnieuw naar kwaliteit. Op de 110 hectare wijngaard werken ze hard om aan de biologische AB-eisen te voldoen. Le Moulin des Nonnes is een van de drie grootste biologische wijnbedrijven van Frankrijk. De wijngaarden zijn prachtig in balans en geven gezond en bijzonder mooie druiven. (AB gecertificeerd)

Wijnbeleving: De sunshine-wine! De kleur is liefelijk roze. De neus is pittiger met kleine besje en kersen. De smaak is droog, met aantrekkelijke aroma’s van rijp fruit en wat peper, fraai zuur en goede lengte.

Wijn & Spijs: Heerlijke “terraswijn”, opwekkend en verfrissend als aperitief. Prima wijn voor bij de BBQ, combineert erg goed met koude salades en met romige, zachte kazen.

Serveeradvies: 10°C – 12°C

Naam
: Oc Natura Rosé
Regio
: Languedoc Roulisson
Druifsoort
: Pinot, Syrah
Producent
: Domaine de Caylus
Kleur
: Rosé
Soort
: Pays d’Hérault – Indication Géographique protégée
Land
: Frankrijk
Alcoholpercentage
: 12,5%