OC Natura Chardonnay
OC Natura Chardonnay

Le Moulin des Nonnes is een van de drie grootste biologische wijnbedrijven van Frankrijk. De wijngaarden zijn prachtig in balans en geven gezond en bijzonder mooie druiven (AB gecertificeerd).

€ 6,95
Prijs per stuk

 

Deze wijn heeft een minimale afname van 6

Aantal: 
Bestellen

AB – Biologisch gecertificeerd
@ Schroefdop

Domaine de Caylus – Le Moulin des Nonnes ligt in het hart van de Minervois aan de weg van Carcassonne en Narbonne. Al vier generaties maakt de Andrieu familie hier wijnen en zoekt daarbij steeds opnieuw naar kwaliteit. Op de 110 hectare wijngaard werken ze hard om aan de biologische AB-eisen te voldoen. Le Moulin des Nonnes is een van de drie grootste biologische wijnbedrijven van Frankrijk. De wijngaarden zijn prachtig in balans en geven gezond en bijzonder mooie druiven. (AB gecertificeerd)

Wijnbeleving: De sunshine-wine! De geur is aangenaam, met tonen van rijpe appel, abricoos en licht geroosterd brood. De smaak is licht gekruid met een smaak van frisse peren. De wijn is niet te zwaar en heeft een uitgesproken karakter.

Wijn & Spijs: Heerlijke “terraswijn”, opwekkend en verfrissend als aperitief. Prima wijn voor bij de BBQ, combineert erg goed met koude wit-vlees of vis salades en met romige, zachte kazen.

Serveeradvies: 10°C – 12°C

Naam
: Oc Natura Chardonnay Ecocert
Regio
: Languedoc Roulisson
Druifsoort
: 100% Chardonnay
Producent
: Domaine de Caylus
Kleur
: Wit
Soort
: Pays d’Hérault – Indication Géographique protégée
Land
: Frankrijk
Alcoholpercentage
: 12,5%