Blanco - Aroma by Camilo Castilla
Blanco - Aroma by Camilo Castilla

Op en top muscat, dus met veel aroma’s die doen denken aan muskaat, bloemen en honing maar ook met fris citrus. De smaak is verrassend zuiver, vol en heerlijk droog met een laag alcohol gehalte.

€ 9,95
Prijs per stuk

 

Deze wijn heeft een minimale afname van 6

Aantal: 
Bestellen

Biologish

Het Bodegas Camilo Castillo is de oudste wijnkelder van de Spaanse streek Navarra, opgericht in 1856. Het domein bezit maar liefst 50 hectare met moscatel, de grootste aanplant van de regio. De specialiteit van dit huis is dan ook de zoete wijnen van deze druif. De Capricho de Goya rijpt zeven jaar! De eerste drie jaar in glazen 'Demijohns' die buiten bloot staan aan alle soorten klimaat en licht. Daarna rijpt de wijn vier jaar in eiken vaten. Maar sinds het domein in 1987 onder leiding van Ana Beltran kwam te staan, zijn ook de droge wijnen in kwaliteit omhoog geschoten. De droge muscat is een verrukkelijke wijn en onderscheidend in de wereld  van sauvignon en chardonnay.

Wijnbeleving: Op en top muscat, dus met veel aroma’s die doen denken aan muskaat, bloemen en honing maar ook met fris citrus. De smaak is verrassend zuiver, vol en heerlijk droog met een laag alcohol gehalte.

Wijn & Spijs: Prima in combinatie met oosterse gerechten en kruidige visgerechten, ook heel bijzonder bij Sushi.

Serveeradvies: 9°C – 11°C

Houdbaarheid: Om direct te drinken.

Naam
: Aroma by Camilo Castilla – Blanco
Regio
: Navarra
Druifsoort
: Dry Muscat - Muscat blanc à petits grains
Producent
: Bodegas Camilo Castilla
Kleur
: Wit
Soort
: Biologische wijn
Land
: Spanje
Alcoholpercentage
: 12,5%